Adverteer lokaal bij de Jumbo, Albert Heijn, Plus en BasicFit

Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip
Hi, I'm a Tooltip

Wat doet Opvallen.nl?

Opvallen.nl is een bedrijf gespecialiseerd in digital out-of-home, bestaat al ruim 11 jaar en verzorgt in diverse branches zoals supermarkten, sportscholen en horeca  een intern tv kanaal. Daarnaast heeft Opvallen.nl de mogelijkheid om op het volledige Basic-Fit netwerk reclame campagnes te vertonen van externe bedrijven. Het slimme software systeem van Opvallen.nl geeft ondernemers de mogelijkheid om content, doelgroep specifiek te vertonen. Hiermee halen we de flexibiliteit van het online adverteren naar offline adverteren.

Schermen draaien onafhankelijk van elkaar

Maandelijkse aanpassing van campagne mogelijk met onze design afdeling

Zowel stilstaande als bewegende campagnes

Wat kan Opvallen.nl voor u betekenen?

Opvallen.nl verzorgt het volledige proces van A tot Z. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we snel en flexibel werken. Van het installeren en activeren van de beeldschermen tot de opmaak van een advertentie campagne voor de lokale ondernemer. Opvallen.nl neemt al het werk uit handen. Onze installatie, software, sales , administratie en design afdeling staan tijdens kantoor uren (en waar nodig daar buiten) voor u klaar.

Jouw merk overal zichtbaar

Supermarkten

Sportscholen

Overige

Lokaal & regionaal

Opvallen.nl kan voor elk gewenst budget wat betekenen op reclame gebied. Door het spelen met de frequentie en tijdsduur van de campagne maken wij voor elk type ondernemer een passend voorstel. Onze design afdeling maakt in overleg met de ondernemer maandelijks een up to date reclame campagne. Wij zullen de ondernemer/adverteerder hier over actief benaderen.

Landelijk

Bij afname van het totale landelijk netwerk kunnen campagnes ingeboekt worden vanaf 2 weken op het gehele netwerk. Bij lokaal vanaf 1 maand. Wij bereiken alleen op het gehele fitness netwerk 20% van de millenials.

Een greep uit onze projecten

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op