Adverteren

Begeleiding in advertentiecampagne

Opvallen.nl heeft een in-house-designafdeling die maandelijks voor elke ondernemer een campagne verzorgt. Afhankelijk van de vooraf bepaalde looptijd wordt de frequentie van de reclamecampagne afgesproken. Bij een contract voor 12 maanden maken we 12x verspreid over de looptijd een advertentiecampagne op voor de ondernemers. Tevens zal onze designafdeling maandelijks op eigen initiatief contact opnemen om de ondernemer te herinneren aan het vernieuwen van de campagne.

Gebruiksvriendelijke en flexibele software

Het softwarepakket van Opvallen.nl is gemaakt om de flexibiliteit van online te vertalen naar offline. De campagne kan per uur/dag/week verschillen en aangepast worden aan de op dat moment aanwezige doelgroep. Opvallen.nl beschikt over data van de locatie waardoor wij de adverteerder kunnen begeleiden in de opzet van de campagne.

Eigen toegang tot portaal

Mocht een marketing- of designafdeling liever zelf volledig de campagne verzorgen en instellen per campagne, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Opvallen.nl zorgt in dit geval voor het aanmaken van een account waarbij het gereserveerde slot volledig in eigen beheer gevuld kan worden. Via narrowcasting wordt de specifieke doelgroep van de klant bereikt en is het mogelijk om op een moderne manier naar het eigen personeel en naar de klanten en bezoekers te communiceren.

Lokaal, regionaal

Opvallen.nl heeft de flexibiliteit om per locatie/regio/provincie een campagne te boeken. Wij kunnen daardoor voor elke ondernemer iets betekenen. Door het complete netwerk van Opvallen.nl is er altijd een druk bezochte plek bij u in de buurt. Adverteren in de supermarkt geeft u de kans op te vallen bij uw doelgroep. 

Landelijk

Het complete netwerk van Opvallen.nl heeft een landelijke dekking in Nederland. Graag leggen wij de mogelijkheden uit voor een landelijke campagne. Dit kan zowel op het fitness- als supermarktnetwerk of een combinatie ervan.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op