Adverteren

Begeleiding in campagne

Opvallen.nl heeft een in house design afdeling die zich beschikbaar stelt om maandelijks voor elke ondernemer een campagne te verzorgen. De looptijd in aantal maanden is de frequentie hoe vaak er een campagne wordt opgemaakt. Bij een contract voor 12 maanden maken wij dus 12x verspreid over de looptijd een campagne op voor de ondernemers. Tevens zal onze design afdeling maandelijks op eigen initiatief contact opnemen om de ondernemer te herinneren aan het vernieuwen van de campagne.

Gebruiksvriendelijke en flexibele software

Het software pakket van opvallen.nl is gemaakt om de flexibiliteit van online te vertalen naar offline. De campagne kan per uur/dag/week verschillen en aangepast worden aan de op dat moment aanwezige doelgroep. Opvallen.nl beschikt over data van de locatie waardoor wij de adverteerder kunnen begeleiden in de opzet van de campagne.

Eigen toegang tot portaal

Mocht een marketing/design afdeling behoefte hebben om de campagne volledig zelf te verzorgen en in te stellen per campagne heeft opvallen.nl de beschikking om een account aan te maken waarbij het gereserveerde slot volledig in eigen beheer gevuld kan worden.

Lokaal, regionaal

Opvallen.nl heeft de flexibiliteit om per locatie/regio/provincie een campagne te boeken. Wij kunnen daardoor voor elke ondernemer iets betekenen.

Landelijk

Het complete netwerk van Opvallen.nl heeft een landelijke dekking in Nederland. Graag leggen wij de mogelijkheden uit bij een landelijke campagne. Dit kan zowel op het fitness als supermarkt netwerk of een combinatie van.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op