Basic-Fit Bergen op Zoom Bastionweg

Bastionweg 30, 4614RM, Bergen op Zoom

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Bastionweg? Basic-Fit Bastionweg ligt net over het spoor, naast de Philip Morris fabriek, naast het sportpark van voetbalclub Dosko en tennispark de Zoom. Basic-Fit Bastionweg ligt aan de rand van de stad en is makkelijk te bereiken. Je kijkt uit op de spoorbaan, is omgeven door veel groen, en  veel sportparken in de naaste omgeving. Onze sportschool in Bergen op Zoom is zo bijzonder, omdat je er gratis kunt parkeren, live groepslessen kunt volgen en onder de zonnebank kunt gaan. Daarnaast is er ook een fysiotherapeut aanwezig.

Sfeerfoto van Basic-Fit Bergen op Zoom Bastionweg Sfeerfoto van Basic-Fit Bergen op Zoom Bastionweg Sfeerfoto van Basic-Fit Bergen op Zoom Bastionweg Sfeerfoto van Basic-Fit Bergen op Zoom Bastionweg Sfeerfoto van Basic-Fit Bergen op Zoom Bastionweg
Branche
Sportschool
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie