Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7

Peppelensteeg 1c, 6715CV, Ede

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Ede Peppelensteeg? Basic-Fit Ede Peppelensteeg ligt gevestigd op een sportpark. Naast Basic-Fit zit een turnvereniging gevestigd. Verder is op loopafstand de squashclub, zwembad, voetbalvelden en sporthal te vinden. Basic-Fit heeft een grote parkeerplaats voor de deur, waar altijd plek is. Tenslotte is de bushalte op loopafstand.  Als men op de loopband staat of in het krachthonk oefeningen aan het doen is, dan heb je uitzicht over een stukje bos. Onze sportschool in Ede is zo bijzonder, omdat er een ruim aantal gratis parkeerplaatsen voor de deur is. In de sportschool hebben we een groot aantal vierkante meters. Bijna alle vaste krachtapparaten hebben we dubbel en sommige zelfs driedubbel. Verder beschikt Ede Peppelensteeg over 4 cross overs en 4 cross waves, deze zijn niet bij iedere Basic-Fit te vinden.

Sfeerfoto van Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 Sfeerfoto van Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7
Branche
Sportschool
Stad
Ede
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie