Basic-Fit Zaandam Martin Luther Kingweg

Martin Luther Kingweg 205-207, 1504DG, Alkmaar

Bezoek de website.

Premium locatie

Waar vind je Basic-Fit Zaandam? Basic-Fit Zaandam ligt in een woonwijk naast de scholen: Zaan Primair, Zaanlands West en de Faam. Gevestigd in het oude postkantoor. Achter de Basic-Fit ligt het Darwinpark, waar gezellig gewandeld kan worden. Via de entree heb je uitzicht op de Gouw, waar je bij mooi weer de bootjes voorbij ziet varen en bij een goede winter de kinderen ziet spelen op het ijs. Onze sportschool in Zaandam is zo bijzonder, omdat bij Basic-Fit Zaandam gratis geparkeerd kan worden. Er hangt altijd een postieve sfeer. Elke eerste zondag van de maand is er gratis meten en wegen bij de personal trainers.

Sfeerfoto van Basic-Fit Zaandam Martin Luther Kingweg Sfeerfoto van Basic-Fit Zaandam Martin Luther Kingweg Sfeerfoto van Basic-Fit Zaandam Martin Luther Kingweg Sfeerfoto van Basic-Fit Zaandam Martin Luther Kingweg Sfeerfoto van Basic-Fit Zaandam Martin Luther Kingweg
Branche
Sportschool
Stad
Alkmaar
Schermen
3

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Bedankt voor je interesse in één van onze Premium locaties! Deze locaties kunnen niet via de website geboekt worden. Neem contact met ons op als je interesse hebt om op deze locatie te adverteren.

Stuur ons een of bel ons op 040-2961337.

Deel deze locatie