Goirle - AH Hogendorpplein

Koningsschild 11, 5051TT, Goirle

Bezoek de website.

Sfeerfoto van Goirle - AH Hogendorpplein Sfeerfoto van Goirle - AH Hogendorpplein Sfeerfoto van Goirle - AH Hogendorpplein
Branche
Supermarkt
Stad
Goirle
Schermen
4
Bezoekers
108.000 per maand (gemiddeld)

Gewoon bij Albert Heijn

Een sterke focus op innovatie en winkelgemak. Ze hebben alle dagelijkse boodschappen in huis, maar bieden ook een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Voeg nu Goirle - AH Hogendorpplein toe aan je winkelmandje om gemiddeld 108.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 20 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.


Er wordt nog niets in rekening gebracht

Deel deze locatie