Jumbo Breda Miegielsen Donk

De Donk 4, 4824CS, Breda

Bezoek de website.

Supermarkt: 20.000 bezoekers per week. 3 beeldschermen, 1x groente afdeling (inloop van de winkel) 49 inch scherm, 2 schermen bij het kassa park van 43 inch. Alle schermen hangen in portret formaat.

Sfeerfoto van Jumbo Breda Miegielsen Donk Sfeerfoto van Jumbo Breda Miegielsen Donk Sfeerfoto van Jumbo Breda Miegielsen Donk
Branche
Supermarkt
Stad
Breda
Schermen
3
Bezoekers
87.000 per maand (gemiddeld)

Hallo Jumbo!

Een echt familiebedrijf met een sterke focus op klanttevredenheid. Eén van de grotere supermarkten van Nederland waarbij alle winkels de Jumbo formule volgen: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo's, productfoto's of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Voeg nu Jumbo Breda Miegielsen Donk toe aan je winkelmandje om gemiddeld 87.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 20 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.


Er wordt nog niets in rekening gebracht

Deel deze locatie