Locaties

Sportscholen, supermarkten en horecagelegenheden zijn drukbezochte locaties. Het bezoek aan deze locaties gaat veelal gepaard met wachtmomenten. De bezoekers zullen dan tijd hebben om uw reclame of advertentie te zien op de beeldschermen die Opvallen.nl op die plekken heeft geplaatst. Het is bekend dat herhalen van reclames en advertenties zorgt voor meer bekendheid en meer aankopen.

In de rij bij de supermarkt staan bezoekers vaak 2-3 minuten te wachten en kunnen zo voldoende kennisnemen van de content op uw beeldscherm. 

In de sportscholen is een sporter gemiddeld ruim een uur aanwezig. Tijdens de sportactiviteiten wordt vaak afleiding gezocht. Ervaring leert dat de informatie die op de beeldschermen wordt getoond, dan veelvuldig goed wordt gelezen. De naam van uw bedrijf of de content komt dan herhaaldelijk voorbij en dat resulteert in meer bekendheid.

Lokaal, regionaal

De ondernemer kan zowel lokaal als regionaal specifieke informatie en advertenties voor de doelgroep delen op beeldschermen. Het is daarbij mogelijk om ook de social mediacontent te delen. Zijn gasten worden op deze manier geïnformeerd met lokale content en waar gewenst regionale content. Door lokale informatie kan de binding tussen de ondernemer en locatie intensiever worden. 

Landelijk

Opvallen.nl kan een geheel landelijk netwerk inrichten waarbij per uur, dag of week een reclamecampagne ingericht kan worden, zowel voor een individuele vestiging als voor groepen vestigingen. 

Via narrowcasting van Opvallen.nl is het enerzijds mogelijk aan landelijke acties, reclames en advertenties aandacht te besteden en anderzijds specifieke aanbiedingen van een individueel filiaal te implementeren. Hierdoor kan niet alleen landelijk, maar ook lokaal een specifieke doelgroep worden bereikt. 

Locaties

Filter

Branche
Schermen
110
Bezoekers
0150.000

Halosta Horeca

Cafetaria Halosta, E.P. van Ooijenstraat 7, Aalst, Nederland

2

12.000

Cafetaria

Friture Royaal

Friture Royaal Blerick, Alberdingk Thijmstraat 55, Venlo, Nederland

2

8.000

Cafetaria

Friture Martin Zwerts

Martin Zwerts, Boschdijk 436, Eindhoven, Nederland

1

8.000

Cafetaria

Fang & Kang Eethuis Smulpaap

De Smulpaap lunch en diner, Hogestraat 73, Druten, Nederland

1

9.000

Horeca

Eethuis Cafetaria Kom Us Aan

Restaria Kom us aan, Nieuwstraat 34, Budel, Nederland

1

8.000

Cafetaria

De Eetkaamer Uden

De Eetkaamer | Restaurant, lunchen en high tea Uden, Brabantplein 10-12, Uden, Nederland

4

4.000

Horeca

Counter Sanders

Counter Sanders, Marktplein 2, Didam, Nederland

1

15.000

Cafetaria

Cafetaria De Uitdaging

Apeldoornsestraat 18, Voorthuizen, Nederland

1

4.000

Cafetaria

Cafetaria de Smickel Veldhoven

De Schaatsenmaker 4, Veldhoven, Nederland

1

13.000

Cafetaria

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op