Basic-Fit Amsterdam Osdorp Pieter Calandlaan

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Amsterdam Osdorp Pieter Calandlaan

Basic-Fit Gym Osdorp, Pieter Calandlaan 1287, 1069 RE Amsterdam, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Osdorp (Pieter Calandlaan)? De sportschool ligt pal aan de Pieter Calandlaan en is duidelijk zichtbaar vanaf de weg. Dichtbij zijn de Albert Heijn en Stadspark Osdorp. Vanuit de sportschool kijk je uit op de Pieter Calandlaan en de bijbehorende trambanen. Onze sportschool is zo bijzonder, omdat je gratis kunt parkeren, er personal trainers zijn, er fysio aanwezig is en we hebben uiteraard het leukste team!

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Amsterdam Osdorp Pieter Calandlaan  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op