Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad

Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad, President Allendelaan 3, 1064 GW Amsterdam, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Sloterparkbad? Onze club is gevestigd in Sloterparkbad (een zwembad met zowel binnen- als een buitenbad). Het zwembad is algemeen bekend in de omgeving. Wij zitten in de buurt van winkelgebied Plein 40/45 en het Osdorpplein, aan de rand van het Sloterplas. Vanuit de sportschool kijk je uit op een groen park waar je in de zomer veel mensen ziet wandelen. Bij onze sportschool kun je gratis parkeren en wij bieden personal training aan voor onze leden.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Amsterdam Sloterparkbad  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op