Basic-Fit Apeldoorn Laan van het Omniversum

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Apeldoorn Laan van het Omniversum

Basic-Fit Apeldoorn Laan van het Omniversum, Laan van Het Omniversum 14, 7324 BM Apeldoorn, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Apeldoorn Laan van het Omniversum? Deze club ligt in een mooi jonge nieuwbouwwijk, dichtbij uitvalswegen als de A1 en de A50. Onze sportschool is zo bijzonder omdat er voor zowel de vrouw als de heer prive douches aanwezig zijn.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Apeldoorn Laan van het Omniversum  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op