Basic-Fit Bergen op Zoom Gouvernementsplein

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Bergen op Zoom Gouvernementsplein

Basic-Fit Bergen op Zoom Gouvernementsplein, Gouvernementsplein 1, Bergen op Zoom, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Gouvernementsplein? De club is gelokaliseerd op de bovenverdieping van een winkelpand midden in het centrum van Bergen op Zoom. Voldoende (betaald) parkeerplaatsen in de buurt. Het pand gaat terug tot aan 1246. Het heeft vanaf die tijd tot aan de 16de eeuw gediend als gasthuis. Vanaf 1668 werd het eigendom van de Raad van State en diende het pand als ambtswoning van de Gouverneur. Later is het in gebruik genomen als militair hospitaal, 1819-1922. Na grondige renovatie in 1995 heeft het een winkelfunctie gekregen met op de 1ste verdieping/zolder fitnessruimte. Onder de Bergenaren staat het bekend als het "Gouvernementsgebouw". Het station op loopafstand. .Onze sportschool in Bergen op Zoom is zo bijzonder, omdat wij een niet te massale intieme club op een unieke locatie zijn.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Bergen op Zoom Gouvernementsplein  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op