Basic-Fit Breda Chasseveld

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Breda Chasseveld

Basic-Fit Breda Chasseveld, Chasséveld 15, 4811 DH Breda, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Breda Chasséveld? De club ligt in het centrum naast Pathé Bioscoop, tegenover het gemeentehuis en op het Chasséveld. Er is parkeergelegenheid onder de club en op het plein voor de club, allebei betaald. Vanuit de club kijk je uit over het Chasséveld, waar geregeld evenementen gehouden worden zoals 538Koningsdag of Dancetour. Echter is dan de toegang tot de club met de auto niet mogelijk. Wij hebben drie personal trainers en Live GX lessen, waarvan Kick-Fit.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Breda Chasseveld  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op