Basic-Fit Delft Breestraat

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Delft Breestraat

Basic-Fit Delft Breestraat, Breestraat 37, Delft, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Delft Breestraat? Onze club ligt op loopafstand van het Centrum Delft, Centraal Station Delft en Pathé bioscoop. Daarnaast zijn er diverse winkels en restaurants in de buurt. Op een mooie zomerse dag kun je vanuit de sportschool genieten van de bootjes die door de grachten varen. Delft wordt natuurlijk niet voor niks 'klein Amsterdam' genoemd. Bij ons staat kwaliteit, service en hygiëne hoog in het vaandel, wat onze sportschool in Delft zo bijzonder maakt.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Delft Breestraat  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op