Basic-Fit Den Haag Sylvain Poonsstraat 24/7

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Den Haag Sylvain Poonsstraat 24/7

Basic-Fit Den Haag Sylvain Poonsstraat 24/7, Sylvain Poonsstraat 10, 2548 XX Den Haag, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Den Haag Sylvain Poonsstraat? Het ligt aan de rand van Den Haag in de rustige woonwijk Wateringse Veld. De club is makkelijk aan te rijden vanaf de snelweg en goed bereikbaar met tram 17. KFC en Subway restaurants bevinden zich direct naast de club en aan de andere kant ligt een bescheiden winkelplein met o.a. twee supermarkten en een aantal eettentjes. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig en gratis. In het pand zit ook een vestiging van 'Fysio Physics' en een particuliere massagepraktijk 'KenKo'.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Den Haag Sylvain Poonsstraat 24/7  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op