Basic-Fit Den Haag Zuiderpark

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Den Haag Zuiderpark

Basic-Fit Den Haag Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 99, 2533 SP Den Haag, Nederland

Waar vind je Basic-Fit Zuiderpark Te Den Haag? Club Zuiderpark ligt gelegen in het park Zuiderpark. Centraal in hartje Den Haag. Naast de sportschool is een zwembad aanwezig. Ook is er een chinees restaurant, een zalencentrum en een kids speelparadijs. Op loopafstand is winkelcentrum Leyweg in 10 min bereikbaar. In het park Zuiderpark kan gewandeld worden. Voorheen was er het ADO stadion. Vanuit onze club heb je uitzicht op het park waar je vele mensen ziet wandelen Onze sportschool in Den Haag is zo bijzonder, omdat je bij onze club gratis kunt parkeren, bij onze club hebben we zowel live groepslessen als virtuele lessen. En zijn er personal trainers aanwezig. Ook hebben we een RPM spinning zaal en een fysiotherapeut.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Den Haag Zuiderpark  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op