Basic-Fit Eindhoven Brussellaan 24/7

3 Schermen

6.000 Bezoekers/Maand

Sportschool

Basic-Fit Eindhoven Brussellaan 24/7

Basic-Fit Eindhoven Brussellaan 24/7, Brussellaan 2H, 5628 TC Eindhoven, Nederland

Waar vind je Basic-fit Eindhoven Brussellaan? Deze club ligt in stadsdeel Woensel en in de wijk ''de Tempel''. Deze buurt ligt dichtbij alle uitvalswegen en bij het luxe winkelcentrum Woensel. Onze sportschool is zo bijzonder omdat je er gratis kunt parkeren, wij 24/7 open zijn, wij personal trainers hebben en het natuurlijk erg gezellig is op de club.

De schermlocaties

De digitale schermen zijn strategisch geplaatst om de langst mogelijke kijktijd van de bezoekers te vangen. Tijdens wachtmomenten of activiteiten op éénzelfde plek entertainen de schermen de bezoekers.

Je kan mee profiteren door de bezoekers op de hoogte te brengen van nieuwe producten, scherpe aanbiedingen of je unieke dienstverlening.

Bezoekersaantallen

Om te bepalen hoeveel passanten op de locaties aanwezig zijn doen wij geen inbreuk op de privacy van de aanwezige bezoekers. De kassa- en toegangsystemen op al onze locaties geven voldoende inzicht in het gemiddeld aantal bezoekers per maand.

Periodieke media ondersteuning

Onze ontwerp afdeling neemt periodiek contact met je op om aan de hand van je wensen nieuwe creatieve media te verzorgen. Zo ben je verzekerd van een up-to-date media uiting die aansluit op de tijd van het jaar.

Als je zelf afbeeldingen of filmmateriaal hebt die je wilt vertonen ontvangen we deze graag. Denk ook aan logo’s, productfoto’s of andere media die onderscheidend zijn voor je bedrijf.

Boek deze locatie

Adverteer bij Basic-Fit Eindhoven Brussellaan 24/7  om gemiddeld 6.000 bezoekers per maand te bereiken met jouw advertentie.

Je advertentie wordt 10 keer per uur, per scherm, vertoond met een slotduur van 10 seconden.

ARE YOU IN?

Neem nu contact met ons op